Links

Sinds 2018 werkt Kids to School samen met Vijana Amani Pamoja (VAP;  Vijana Amani Pamoja is Swahili en betekent: Jeugd Vrede Samen. Vijana Amani Pamoja heeft als doel een gezonde, actieve levensstijl aan te moedigen door middel van voetbal voor jongeren en hen te ondersteunen met toekomstige vaardigheden voor het leven.

Website: www.vijanaamanipamoja.org

Sinds 2016 werkt Kids to School samen met Community Organisation & Training for Risk Reduction (COTRR). Deze NGO helpt de gemeenschappen een duurzaam bestaan op te bouwen. Dit doen ze door innovatieve en duurzame programma’s te starten.
Eén van hun programma’s is het sponsoren van onderwijs; binnen dit programma-onderdeel werken we samen.

Website: Community Organisation & Training for Risk Reduction

Kids to School werkt samen met de Baobab Home. De Baobab is in 2008 begonnen als een kinderopvanghuis, maar is nu actief in veel ander activiteiten in Bagamoyo. Zo werken ze met vele vaak HIV-positieve wezen en kwetsbare kinderen, met HIV-positieve volwassenen en mensen in armoede in heel Bagamoyo. Kids to School sponsort het kindertehuis en op dit moment twee studenten op de een paar jaar geleden gestarte lagere school, de Steven Tito Academy.
Kijk voor verdere informatie op hun website.

Website: Baobab Home