Links

Sinds 2016 werkt Kids to School samen met Community Organisation & Training for Risk Reduction (COTRR). Deze NGO helpt de gemeenschappen een duurzaam bestaan op te bouwen. Dit doen ze door innovatieve en duurzame programma’s te starten. Eén van hun programma’s is het sponsoren van onderwijs. Binnen dit programma-onderdeel werken we samen.

Community Organisation & Training for Risk Reduction

Kids to School werkt samen met de Masaai Girls Education Fund. Deze stichting richt zich vooral op onderwijs en opleiding voor Masai-meisjes. De eerste vijf studenten van Kids to School waren Masai-meisjes. Door samen te werken met deze stichting geven we onze studenten een netwerk en een goede  inbedding in hun eigen cultuur.

Maasai Girls Education Fund

Kids to School werkt samen met de Baobab Home. De Baobab is in 2008 begonnen als een kinderopvanghuis maar is nu actief bezig met veel ander activiteiten in Bagamoyo. Zo werken ze met vele vaak HIV-positieve wezen en kwetsbare kinderen, met HIV-positieve volwassenen en mensen in armoede, in heel Bagamoyo. Kids to School sponsort het kindertehuis en sporsort op dit moment twee studenten op de een paar jaar geleden gestarte lagere school, de Steven Tito Academy. Kijk voor verdere informatie op hun website.

Baobab Home.